434 Views

Judofestivalen er et konsept bestående av barnearrangementer der målet er å skape gode og trygge opplevelser og hvor vi viser frem judoen og judoens verdier. Med Judofestivalen kan klubben gi barn et større og bedre aktivitetstilbud i sitt lokalmiljø. Dette er også en unik mulighet til å rekruttere flere medlemmer, gi lokale dommere mer erfaring og til å skape engasjement.

God stemning på Judofestivalen i Bodø. FOTO: Kim Andersen

Siden Judofestivalens oppstart i 2013 har det vært arrangert mange barnestevner rundt om i landet, tidligere i høst inviterte blant annet til Bodø Judo Club til stevne i egne treningslokaler. I tillegg til utøvere fra egen klubb kom det også trenere og utøvere fra Stålkameratene IL (Mo i Rana), Mosjøen Judoklubb og Sortland Judoklubb. Totalt var det 50 utøvere som deltok på konkurransen på lørdag, og med mange foreldre til stede var det «stinn brakke» og stor stemning.

Dommerteamet bestod av dommere fra Bodø, Mosjøen og Mo og loset utøverne erfarent og trygt gjennom kampene. NJF har opprettet en mentorordning for ferske dommere og alle som arrangerer lokale stevner kan få en mentor hjem til sitt arrangement. Utgifter til en dommermentor dekkes av NJF.

Har du lyst til å arrangere en judofestival i din klubb. NJF tilbyr gratis premier og medaljer til alle arrangører. Hver judoregion har i tillegg fått tildelt sett med matter til fri disposisjon som kan benyttes til stevner. Ta kontakt med Fagsjef for mer informasjon.

Stine Lastein
Fagsjef
Norges Judoforbund

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier