182 Views

Sande SK er en veldrevet klubb og har meget god erfaring på i å arrangere stevner av denne størrelsen. I år hadde de hevet listen enda et hakk med blant annet en egen tribune for medaljeseremoniene.

Kongepokaler til Cecilie Bolander, Ippon JK, og Alert Holtman, Oslo JK.
FOTO: Christian Wolff / Judobilder.org

NJF retter en stor takk til teknisk arrangør og alle de frivillige, foreldre og sponsorer som har bidratt. Spesielt Simon Gerhardsen og Sven-Ove Johansen som hadde overordnet ansvar for hele arrangementet.

Det var totalt påmeldt 243 deltagelser med 194 utøvere fra 31 klubber i klassene U15, U18, U21 og senior.

Stevnet ble åpnet etter taler av stevneleder Simon Gerhardsen, NJF president Geir Åstorp Reehorst og ordføreren i Sande, Elin Weggesrud.

Lørdag startet med de yngste, U15, deretter U18 og U21. Lørdagen ble en lang dag med mange kamper og mange medaljer som skulle deles ut. Undertegnede fikk æren sammen med NM-sponsor App security å dele ut medaljene.

Søndag var det seniorene som skulle kjempe om NM-titler og kongepokaler. Mange gode og jevne kamper og noen nye med NM titler. Blant annet gikk Erik Alsgaard og Matias Kollerud, begge fra Ippon JK, en intens kamp som Kollerud halte i land.

De åpne klassene ble vunnet av Herman Hermansen (-73 kg), Sandnes JK, Cecilie Bolander, Ippon JK, og Alert Holtman, Oslo JK. Kongepokalen ble vunnet av Bolander og Holtman.

Link: Offisielle resultater

Gratulerer til alle medaljevinnerne!

Geir Åstorp Reehorst
President
Norges Judoforbund

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier