71 Views

Fra og med NM ind. 2014 tilbys kun påmelding via SportsAdmin eller Min Idrett. Husk fristen 19. september!

NIF sitt tilbud for idrettsadministrasjon.
NIF sitt tilbud for idrettsadministrasjon.

Etter en lengre testperiode (siden 2012) innføres nå systemet for online påmelding obligatorisk.

Klubbpåmelding via SportsAdmin
Klubben kan håndtere påmeldinger selv der det er ønskelig. Siden NJF har innført Lisens/forsikrings-ordning via det samme systemet ligger alle utøvere allerede i databasen. Det er derfor forholdsvis enkelt for klubbpåmelder å søke opp utøverne og melde disse på i riktige klasser. For å få tilgang til Arrangement (påmelding) i SportsAdmin må klubbpåmelder ha følgende funksjon registrert på seg; Leder, Adm.leder, Daglig leder, Arrangementsansvarlig eller Påmeldingsansvarlig.

Ved tilfeller der utøver får meldt seg på direkte i Min Idrett får klubben uansett tilgang til det via SportsAdmin.

Klubber som lurer på noe kan kontakte NIF IT-Support på telefon 03615 eller epost support@idrettsforbundet.no. Det er også mulig å kontakte forbundskontoret.

Individuell påmelding via Min Idrett
Alle utøvere er allerede registrert i databasen, og skal ha fått tilgang til Min Idrett. De som trenger assistanse med å logge inn kan kontakte Support. Foreldre kan melde på sine barn via egen brukerprofil hvis familieknytningen er registrert.

Når man er logget inn trykker man på «påmelding», og melder enkelt på. Påmeldingen er ikke endelig bekreftet før betaling er gjennomført.

Man kan melde seg på og deretter velge at klubben betaler. Det er viktig å huske at klubben da må fullføre påmeldingen for at denne skal være endelig. Å melde seg på på denne måten kan sammenlignes med å gi beskjed til klubben at de skal melde deg på. Beskjeden har ikke kommet til arrangøren enda.

Hvis du lurer på noe kan du kontakte NIF IT-Support på telefon 03615 eller epost support@idrettsforbundet.no.

Hvorfor er denne løsningen nå obligatorisk?
Det er en stor fordel å benytte den samme databasen, og de samme idrettsløsningene til all administrasjon. Slik det er nå benytter vi den samme databasen til Lisens/forsikring, påmelding kurs, påmelding stevner og Medlemsverktøy for klubbene (KlubbAdmin). I tillegg skal vi i gang med resultatlister, NC-poeng og distribusjon via NTB, og da er vi avhengig av å få all data samlet i ett system.

Mvh.

Kristoffer Halmøy
Generalsekretær

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier