118 Views

I Midt-Norge gjør vi nå vårt beste i forhold til å stille ulike lag, herunder regionslag ved årets Lag-NM. Dette da klubbene her stort sett er for svake til å kunne stille egne lag. Vi satser i år særlig på å stille med et solid U18 jente- og guttelag og mobiliserer på tvers av klubber i regionen.

Vi håper andre klubber og regioner samler lag som kan gi «Trønderbataljonen» kamp om medaljene og oppfordrer særlig til å stille med jentelag i U18 da våre jenter lover å gjøre sitt beste for å skape judomoro ved årets Lag-NM.

De fleste fra andre steder i Norge er trolig enig at det er krevende nok å akseptere at Rosenborg dominerer norsk fotball, at det ikke er ulovlig med Trønder-rock, samt at Trønder-Sodd fortsatt regnes som mat, tenk hvor ille det blir om trønderske tenåringer nå i tillegg begynner å tro at ingen våger å ta opp kampen med dem om gull i Lag-NM ? Her må andre aktører i Norsk judo ta ansvar og sørge for ta opp kampen mot judosportens svar på Terje Tysland.

Hvem går av med seieren i år?  Og kommer det noen jentelag til årets Lag NM?
Hvem går av med seieren i år?
Og kommer det noen jentelag til årets Lag NM?

På vennlig vis lurer vi på om dere i Region Vest, Region Sør, Region Øst, klubber på Østlandet og ikke minst i Nord tar utfordringen og møter våre U18-utøvere på matta? Påmeldingsfristen er 30 oktober….

Invitasjon og påmeldingsskjema kan lastes ned fra terminlisten.

Mvh
Erlend Brovold og resten av Region Midt

Lill Merethe Tjeldvoll

Ansvar: Organisasjon | Telefon: 21 02 98 23 | Mobil: 45253401

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier