223 Views

Lørdag 19. oktober var det duket for Vestlandscup i Sandnes.
Med til sammen 106 deltakere fra 25 klubber, fordelt på alle regioner samt utlandet, var det en god gjeng utøvere som hadde oppstilling 09.30 lørdag morgen.

Alle deltakere under line-up. Foto: Torbjørn Engebretsen

I løpet av dagen var det mye god sport, med veldig flinke utøvere og et positivt publikum. Aller kjekkest for meg var det kanskje at det var så mange jenter som deltok. Det var en rekke utøvere fra Wirral, en klubb i England, og disse var med på å gi noen ekstra utfordringer i enkelte av klassene.

Styremedlem Annette Møller med velfortjent oppmerksomhet til Stig Inge Dalva under åpning av stevnet. Foto: Torbjørn Engebretsen

Jeg hadde gleden av å få si noen ord i forbindelse med åpning av stevnet, og det var en stor ære å få dele ut en honorær utmerkelse i sølv til Stig Inge Dalva fra Sandnes Judoklubb. Etter 30 år som trener, mange flere år som utøver, og med et engasjement for judo lokalt var det kjekt å få gjøre dette i forbindelse med et Norgescup stevne.

Takk til Sandnes Judoklubb for et godt gjennomført stevne. Vi møtte blide folk i sekretariatet, alle lett gjenkjennelige med like T-skjorter. Takk til dommerne som jobbet hele dagen, selv om det var noe rotasjon var det ikke mye tid til pause. Takk til Harald Monsen som hadde «ny» rolle som stevneleder.

Takk til alle andre som var med på å gjøre dette til en veldig god stevnedag med mye god judo og godt humør.

Se for øvrig:

Neste høydepunkt som vi ser frem mot nå er NM for ungdom og junior hos Ippon JK i Bærum.

Hilsen
Annette Møller
Styremedlem, Norges Judoforbund

Lill Merethe Tjeldvoll

Ansvar: Organisasjon | Telefon: 21 02 98 23 | Mobil: 45253401

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier