316 Views

Nesodden Judoklubb har markert seg i en årrekke med sin ekstraordinære innsats for inkludering og aktivisering av psykisk utviklingshemmede. Nå har de fått solid anerkjennelse for sitt arbeid.

Extrastiftelsen - Blide utøvere fra Nesodden Judoklubb
Blide utøvere fra Nesodden Judoklubb
Extrastiftelsen
Extrastiftelsen.

Klubben har et permanent tilbud til gruppen og tilrettelegger for alle som tar kontakt. De har også lenge vært pådrivere få med flere klubber i landet til å starte treningspartier for psykisk utviklingshemmede og har dessuten fått fram profiler som fronter aktiviteten og klubben på en utmerket måte.

Norges Judoforbund synes derfor det er svært gledelig og høyst fortjent at klubben har fått tildelt 100 000 kr fra Extrastiftelsen til prosjektet «Judo for alle».

Midlene skal brukes på ulike aktiviteter for funksjonshemmede, både for klubbens utøvere og andre. Rekrutteringstiltak og sosiale turer til Oslo står på listen over planlagte tiltak. Klubben skal også reise på turer med utøverne både til Gøteborg og Italia til neste år og arrangerer dessuten en åpen treningssamling for psykisk utviklingshemmede.

Extrastiftelsen ble etablert i 1989 og forvalter overskuddet fra Extra-spillet i samarbeid med Norsk Tipping. Siden lanseringen har Extra-spillet finansiert frivillige helseprosjekter over hele landet med 3,6 milliarder kroner. I 2015 skal 238 millioner kroner fordeles på over 600 helseprosjekter til 107 frivillige organisasjoner over hele landet.

Stine Lastein
Fagsjef

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier