196 Views

Lørdag 27. august var det nok en gang duket for British Open, Special needs championships. Fra Norge stilte Julie Wikdahl og Eivind Fladvad. Ståle Wikdahl var med som lagleder og coach. I 2015 gikk Julie på ett surt tap i siste kamp, da ble det 2. plass og sølv, så nå var hun klar for å ta steget helt til topps. Eivind var med i denne turneringen for første gang.

Deltakerne fra Trondheim Judo Kwai er fornøyde med medaljefangsten.
Deltakerne fra Trondheim Judo Kwai er fornøyde med medaljefangsten.

Avreise torsdag 25. september til London for å få med seg litt shopping, før turen gikk videre til Stoke Mandville. Vel fremme fredag kveld ble det ikke tid til så mye mere enn å pakke ut, samt prøve hotellets basseng.

Lørdag var kampdag, som på de fleste store judosamlinger var det å stå opp i grålysninga, innveiing startet kl. 07.30. Da de kjørte de laveste nivåene først, ble det litt venting for våre utøvere.

Etter lunsj var det først klart for Julie. Hun gikk tilsammen 3 kamper mot engelske jenter. De 2 første kampene endte i ne waza, Trønderske holdegrep satt som støpt. Den siste kamp fikk hun inn en ippon ganske tidlig. Gullet var et faktum!

Eivind, som skulle forsvare en 2 plass fra Bewervijk. Han fikk litt for tøff motstand denne gangen, tapte 2 kamper og kom på 3 plass. Det var likevel lærerikt og selvsagt har vi alle kampene på film, så neste gang blir det revansj.

Ståle Wikdahl
Lagleder

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier