668 Views

Prisen til årets idrettslag i Oslo 2017 ble tildelt Norsk judo og jiu-jitsu klubb (NJJK) under den årlige prisseremonien i Oslo rådhus 3. mai. Direktør i Bymiljøetaten, Gerd Robsahm Kjørven, delte ut prisen på vegne av Oslo kommune.

NJJK mottar pris i Oslo rådhus.
Representanter fra NJJK var tilstede i Oslo rådhus for å motta diplom og prispenger.

I begrunnelsen står det at NJJK fortjener denne prisen fordi de samlet sett fremstår som en mønsterklubb.

Klubben tilbyr en livslang idrettsdeltagelse, og tilbyr et godt fellesskap gjennom verdiene som klubben står for. Inkludering står i sentrum, og de jobber for at medlemmene skal se på klubben som sin andre familie.

NJJK har et godt sportslig tilbud og har fostret mange sterke utøvere gjennom sin tid, med blant annet to deltakelser i de olympiske leker og flere NM titler.

Norsk Judo og Jiu-jitsuklubb ble stiftet i 1960 som Norges første judoklubb. Klubben hadde fra begynnelsen sitt tilholdssted i kjelleren på Bislet bad, og flyttet flere ganger før den på slutten av 70-tallet flyttet til Haugerud skole – hvor klubben fortsatt holder til.

I dag er Norsk Judo og Jiu-jitsuklubb Norges største judoklubb med omkring 450 medlemmer. NJJK har utøvere med bakgrunn fra over 35 land, og selv om hovedtyngden av medlemsmassen er fra nærområdet på Haugerud har klubben medlemmer fra hele byen.

Les mer om og se flere bilder fra utdelingen.

Judoforbundet gratulerer NJJK med den gjeve prisen!

Lill Merethe Tjeldvoll

Telefon: 21 02 98 23 | Mobil: 45253401

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier