761 Views

Sandnes Judoklubb engasjerte i sommer en lokal filmfotograf og produsent til å lage en ny reklamefilm for klubben. Se resultatet her.

Oppdraget var «enkelt» nok; vis bredden i klubben, både i alder og kjønn, og presentere/tolke verdiene Respekt, Ærlighet, Felleskap og Mot. Vi ønsket videre at filmen skulle ha et moderne uttrykk med fart og «action». Målsetningen var todelt; å skape stolthet blant eksisterende medlemmer, og å rekruttere nye medlemmer i alle aldre til klubben.

Opptakene til filmen ble tatt under regionssamlingen i juli og fotografen fulgte stort sett alle treningsøktene i to dager. Utøverne ble etter hvert så vant med å se fotografen på matten at han fikk fanget naturlige situasjoner på en god måte slik at det ikke ble oppstilt «skuespill». Takk til alle utøverne som bidro til filmen.

Etter filmen var ferdig redigert gjennomførte klubben en liten testkjøring for et utvalg medlemmer, og ikke minst personer utenfra judo. Responsen var heldigvis veldig positiv fra begge grupper.

Sandnes Judoklubb har ønsket å fornye profilen til klubben og måten judo presenteres lokalt. I fjor fikk vi laget en ny logo som skilte seg fra hva som er vanlig for klubber og foreninger, og klubben har lansert nye hjemmesider på sandnesjudo.no De nye hjemmesidene skal ha fokus på å skape interesse for klubben og idretten gjennom et mer moderne bruk av design og bilder/videoer, dette i motsetning til de gamle sidene var fylt med veldig mye (og kjedelig) tekstinformasjon.

Filmen ”Vi er Sandnes Judo” kan du se her:

Ta gjerne kontakt med Sandnes Judoklubb om dere har spørsmål til prosessen rundt produksjon av logo, film eller nettsider.

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Sosiale medier