246 Views

Trondheim Judokwai inviterer til Vårsamling 14-16. mars. Les artikkel av Tonje Mathisen.

Trondheim Judokwai arrangerte i fjor Vårsamling for barn og ungdom. Dette var en suksess og utøverne fikk trent judo, gått konkurranse, spist god mat, badet og vært sosiale både med sine klubbkamerater og på tvers av klubbene.

Treningene vil være på fredag, lørdag og søndag slik at det totalt vil være mulighet for å få med seg fire treninger. Det vil være fokus på basisteknikker som er nyttige for unge utøvere i utvikling. Det vil være mulighet til å dele opp gruppa etter for eksempel alder, ferdigheter, kjønn, størrelse eller ønsker. På denne måten håper vi å kunne tilfredsstille både de som vil trene konkurransespesifikt, de som vil lære noe nytt, og de som egentlig synes det er mest gøy å trene sammen med andre og lære noen nye judoleker.

Den sosiale biten vil være viktig på denne samlinga og vi vil derfor arrangere lagrandori på lørdagen der utøverne blir delt opp i jevne lag som konkurrerer mot hverandre. Deretter blir det arrangert en velfortjent tur i Norges største innendørs badeland, Pirbadet, før det blir servert middag i Trondheim Judokwai sine lokaler.

Trøndelag, ved Levanger Judoklubb, har noen vellykkede og godt besøkte samlinger for jentene på samvittigheten. Noe som gjør at jentene i regionen er i ferd med å bygge et godt miljø. Vi i Trondheim Judokwai ønsker derfor jenter spesielt velkomne til også denne samlinga, slik at man kan vedlikeholde dette samholdet.

Trondheim Judoklubb sine lokaler, og Ila skole, ligger ca 1 km fra sentrum av Trondheim med gode bussforbindelser. Både rutenummer 1, 5, 8, 11, 18 og 63 går fra sentrum til Ila, og det er også mulighet for å gå av på Skansen Stasjon om man kommer med tog sørfra. I lokalene er det gode dusjmuligheter og fine garderrober, sofagrupper, bord og et enkelt kjøleskap. Om noen har problemer angående ankomst/ avreisetidspunkter. Per dags dato finnes det billetter fra de fleste av judobyene i Norge til under kr 300 hver vei med fly eller tog.

Når: 14. til 16. mars

For hvem: Fortrinnsvis for barn (født 2002 og etter), u15 (2000 og 2001) og u18 (1997, 1998, 1999). Eldre utøvere er også velkomne.

Trenere: Hovedtrener er Johnny Roaldseth

Pris: kr 750 per utøver (kr 250 for foreldre/lagledere med mat, kr 350 for mat + Pirbadet)

Inkludert i pris: Treninger, lagrandori, overnatting, Pirbadet og mat

Arrangør: Trondheim Judokwai

Påmelding: Til post@judokwai.no innen 5. mars, gjerne før.

Spørsmål: Ta kontakt med Tonje Mathisen tonjemathisen@gmail.com

Se også mer informasjon i terminlisten.

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier