193 Views

Norges Judoforbund inviterer til årets Fagseminar 5.-6. september. I løpet av disse to dagene vil det bli gjennomført faglig opplegg for dommere, trenere og arrangører.

I år holdes Fagseminaret på Thon hotell Opera, med Oslo S og Operataket som nærmeste nabo. Praksisøktene blir holdt hos NJJK på Haugerud.

Dommerseminar 5.-6. september:
Nytt for i år er at årets dommerseminar er lagt til et Nordisk Dommerseminar. Det vil si at det nasjonale dommerseminaret her den 5.-6. september er åpent for våre nordiske venner også.
Til årets (nordiske) Dommerseminar kommer Mr. Henk Plugge. Han er leder i Dommerkomiteen i Nederland, og har blant annet dømt OL, VM og utallige EM. Han er også engasjert av den Nederlandske Olympiske Komite med mental trening for alle dommere (uavhengig av idrett). Mr. Plugge vil, sammen med NJFs dommerkomité, lage et godt faglig opplegg med blanding av teori og praksis.

Henk Plugge
Henk Plugge

Trenerseminar 5.-6. september:
Til årets Trenerseminar blir det igjen fokus på praksis, men unntak av en teoridel på starten av programmet. Til denne delen er det tidligere OL-sølvvinner i Taekwondo, Nina Solheim, som skal holde innlegg. Temaet for foredraget til Solheim er mental trening!
Praksisøktene skal ledes av Mathias Hansen, som er en del av den dyktige instruktørgjengen i NJFs trenerutdanning og i Trenerbanken.

Nina Solheim
Nina Solheim

Mathias Hansen instruerer.
Mathias Hansen instruerer.

Arrangørseminar 6. september:
Arrangørseminaret er åpent for alle som er interessert i stevneutviklingen i Norge. I tillegg oppfordres det spesielt at NC og NM arrangører deltar på seminaret. Årets temaer er blant annet:

  • Stevnereglement og Arrangørmanual
  • NC og NM arrangører 2016
  • Status Judo-shiai
  • Online påmelding og betaling
  • Stevnedeltakelse
  • Stevner for barn og ungdom

Overnatting:
Overnatting er mulig på Thon Hotell Opera. 30 mindre enkeltrom (obs!) er reservert til kr. 795,- for 1 person, pr natt inkl. frokost. Deltakerne booker direkte til hotellet ved å oppgi referansekode 19533973. Romblokken som er holdt av slippes 4 uker før ankomst, så vær tidlig ute!
Det er også mulig å benytte andre Thon hoteller i Oslo med å oppgi Norges Judoforbund for idrettspriser.

Last ned invitasjonen for mer praktisk info, og linker til påmelding.

Påmelding de alle seminarene gjøres i Min Idrett. Betaling til dommer- og trenerseminaret gjøres samtidig som påmelding.

Vi ønsker alle velkommen til årets Fagseminar!

Lill Merethe Tjeldvoll

Ansvar: Organisasjon | Telefon: 21 02 98 23 | Mobil: 45253401

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier