324 Views

Som en bekreftelse på den solide innsatsen som Landslagstrener besluttet Forbundsstyret å tildele Anders Dahlin 4. dan honorært. Utdelingen ble gjort under Ippon-cup 17. september.

Anders Dahlin 4. dan. F.v. Albin Dal, Cecilie Bolander, Henrik Reitan, Anders Dahlin. Geir Reehorst, Gullik Gundersen, Hege Aar, Veronica Kristiansen.
Anders Dahlin 4. dan.
F.v. Albin Dal, Cecilie Bolander, Henrik Reitan, Anders Dahlin. Geir Reehorst, Gullik Gundersen, Hege Aar, Veronica Kristiansen.

I løpet av sine 5 år som landslagstrener har Anders Dahlin evnet å løfte norsk konkurranse-judo betydelig. Vi har fått utøvere som presterer på topp i Europacup og World Cup for senior, noe vi sist opplevde i 2009. I 2015 deltok faktisk 38 nordmenn internasjonalt, og hentet hjem 89 medaljer!

Dahlin hadde et tett forhold til landslagsutøverne sine og arbeidet langt utover det som var forventet for å møte deres behov. Med sitt generøse vesen og pedagogiske evner var han i tillegg en inspirator for andre judotrenere og judoutøvere uavhengig av tilknytning til landslaget, teknisk nivå eller ferdigheter.

For å kunne gradere en svensk statsborger må det være et samarbeid med Sveriges Judoforbund. De samtykket til utdelingen, så Dahlin er også tildelt 4. dan (prestasjonsgrad) i Sverige.

Diplom ble delt ut på verdig vis under Ippon-cup den 17. september. President Geir Reehorst sto i spissen for visepresident Gullik Gundersen, samt styremedlemmene Hege Aar og Veronica Kristiansen. Fra sportslig apparat deltok sportsjef Albin Dal, supplert med landslagsutøverne Henrik Reitan og Cecilie Bolander.

NJF ønsker å takke Anders Dahlin nok en gang for hans innsats for norsk judo, og ønsker ham lykke til videre med ny sivil karriere i Sverige.

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier