150 Views

Vi startade fredag den 10 juli med fly til Wroclaw og treningsleir. På leiren var det Polen, Tyskland, Tjekkien, Latvia, Ukrania og Norge. Det blev en bra leir med lit teknik og mange randori byten.

Lagkonkurranse i Polen. Foto: Anders Dahlin
Lagkonkurranse i Polen. Foto: Anders Dahlin

På tisdag kveld fikk det bli Kino og valget föll på Terminator Genisis, det var ikke undertecknad som fikk velge denne gang. Torsdag var det fotbollslandskamp og etter en oavgjord og en seier så syns vi at vi var i topp. Fredag og incheckning på officielle hotellet, invägning og trekkning, innen det var god natt.

Europa cupen på lördag og söndag slutade med en 7:e plass for Madde som beste norske resultat. Så blev det enda en uke med leir og nå en fler land som var med. Leiren starta med ca 20 land og meget mye og bra sparring for de våre. Alle jobbade på bra fram till Torsdag da vi tok rute buss ner til Praha, en 5 timmer buss tur som tok 6,5 timme.

Europa cup i Tjekkia
Törres, Johan, Matias og Synne tapte sine förste kamper. Herman gjorde en riktigt bra förste kamp mot en tysk der han kämpade seg igjenom denne og vant på en shido. I andre kampen föll han tyvärr tilbake og tapte.

Madde på pallen! Foto: Anders Dahlin
Madde på pallen! Foto: Anders Dahlin

Madde som var rankad som nr 6 på stevnet mötte i sin förste kamp en svensk dame. Kampen var tuff men Madde kontrollerade den hela veien og vant på wazari + yuko. I andre kampen stod en Turkiska for motståndet, rankad som nr 4 på stevnet. Dette blev en riktigt tuff kamp. Det var likt lenge til det var 1 minut igjen da Madde scoret en yuko som hun höll kampen ut. Så var det semi final mot en fra Brasil, rankad nr 2. Denne og blev en mye jevn kamp. Madde fikk en shido mitt i kampen som stod seg hela veien. Jeg syns den Brasilianske damen borde fått både 1 og 2 shido men men. Så Madde hamnade da i bronse kamp mot en dam fra Hungary, rankad som nr 5 på stevnet. Her var det ikke jevnt. Madde styrte fra start og kastet på wazari og senare tok hun holde grepp for ippon og bronse medaljen var Maddes og Norge sin 🙂
Idag gjorde hun en meget prestation hela veien igjenom, grattis og bra jobbat!

Foto fra EJU:

Foto: EJU / Miroslav Petrik
Foto: EJU / Miroslav Petrik

Foto: EJU / Miroslav Petrik
Foto: EJU / Miroslav Petrik
Foto: EJU / Miroslav Petrik
Foto: EJU / Miroslav Petrik
Foto: EJU / Miroslav Petrik
Foto: EJU / Miroslav Petrik

Söndag og Cecilie og Henrik var uppe på matta. De tok en seier i var innen det tok stopp.

Alle er fornöjde med turen og de har fått med seg ting att jobbe med og fått mange nye erfarenheter. Nå nermest er det landskamp mot Sverige og Finland i Nordic Capital Judo Challange og så kör vi tester helgen etter.

Vi ses på matta!

Anders Dahlin
Landslagstrener

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier