101 Views

Madelene Rubinstein -52kg, Cecilie Bolander -63kg og Henrik Reitan -100kg var tatt ut til å representere Norge i denne turneringen i Spania. Henrik ble dessverre ikke klar etter en skade så han måtte bli hjemme.

Oversiktsbilde. Foto: EJU
Oversiktsbilde. Foto: EJU

Det skulle vise seg at reisen skulle bli lang, men omsider kom vi frem dit vi skulle.

Først ut var Madelene som tapte første kamp mot Blavier fra Belgia. Madelene hang godt med i store deler av kampen. Det skulle vise seg at Blavier tok bronse så Madelene fikk rekvall. I første rekvall møtte hun Rodriguez fra Spania. Selv om hun var spansk mester kontrollerte Madelene kampen og vant. I neste kamp skulle Madelene møte Ozdek fra Tyrkia. Kampen gikk til full tid, men det endte dessverre med tap for Madelene. Ozdek endte til slutt med bronse og Madelene fikk 7.plass.

Så var det Cecilie sin tur. Hun skulle møte Huertzler fra Tyskland. Denne kampen endte med tap. Huertzler tok gull så Cecilie fikk også rekvall. Da skulle hun møte Avesson fra Sverige. Her hadde Cecilie god kontroll og vant. Neste kamp møtte hun Correira fra Portugal. Tett og jevn kamp, men det endte dessverre med tap. Correira tapte bronsefinalen og Cecilie fikk 7.plass.

Turneringen holdt et godt nivå der begge våre utøvere endte med en 7.plass. Både Madelene og Cecilie har dette nivået inne. De møtte bra motstand og de har begge kapasitet til å ta medalje.

Vennlig hilsen
Tron Gubberud
Coach

Lill Merethe Tjeldvoll

Ansvar: Organisasjon | Telefon: 21 02 98 23 | Mobil: 45253401

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier