480 Views

I årets Finnish Junior Open deltok Norge med 21 utövare. På stevnet var det ca. 400 utövare fra Finland, Russland, Estland, Litauen, Sverige og Norge.

For andre året på rad hadde vi med noen U15 utøvere. Mange norske kommer altfor sent ut med å konkurrere og de får därmed ikke gå tilstrekkelig med kamper. Men nå i helgen syns jeg det er var bra trend. Flere burde også ta sjansen å gå dobbelt, speciellt de som er siste år i sine årsklasser.

Resultatet ble:
1. Thea Lillegaard (U18) og Filippa Brovold.
2. Kornelius Eilertsen, Thea Lillegaard (U21) og Martin Kazarian.
3. Erik Alsgaard, Rosa Alsgaard, Odin Kraft og Gustav Brovold.
5. Sander Knutsen, Sigurd Stokke, Benjamin Myrvold og Stine M. Røsæg.

Gull til Thea Lillegaard, bronse til Rosa Alsgaard. FOTO: Thea Lillegaard
Gull til Thea Lillegaard, bronse til Rosa Alsgaard. FOTO: Thea Lillegaard

Det ble 13 medaljekamper på 21 utövere (41 kampseier og 32 tap). Det syns jeg er på rett vei og vi skal være fornøyd med det denne gangen. Thea som har vært sjuk i sommer/høst gjorde verkligen en bra comeback på judomattan og skal være mye fornöjd. Thea ble og belønnet som beste dame i U18.

Filippa kjempet til seg en gull i -48 kg, bra gjort.
En som överraskade på meg var Odin Kraft som gjorde en veldig bra innsats denne dag, og scoret på flere forskjellige teknikker, bra gjort!

Men dagens störste prestasjon fra Norge gjorde nok Kornelius. Etter 4 ippon seier med angrepsvilje, aggressiv judo og nesten ingen feil, så var han i finale. Der så kom det dessverre 2 feil og det ble en 2. plass, men det var veldig bra gjort. Og jeg tror at de feilene gjør han ikke igjen og da var det bra det skjedde nå.

Etter et langt år med god utveckling og resultater som har blitt mye bedre enda ett år (beste året så langt) så blir det nå litt roligere på trening en liten stund. Så samler vi krefter og starter opp mot ett 2016 med håp om mer utvecklig og enda bedre resultater.

Vi har en veldig bra gjeng, takk for denne turen!

Hilsen Johnny og Anders

Lill Merethe Tjeldvoll

Telefon: 21 02 98 23 | Mobil: 45253401

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier