327 Views

Per Vestli er ansatt som Toppidrettssjef, og Albin Dal får stillingen som Landslagstrener fra 1. januar 2018.

Sportsapparatet 2018: Toppidrettssjef Per Vestli og Landslagstrener Albin Dal.

Prosessen med å få sportsapparatet på plass startet på sensommeren 2017.

– Enkelte har klaget over lite informasjon underveis, men vi setter også pris på den forståelsen vi har møtt for at slike prosesser er sensitive, og krever en viss diskresjon, sier generalsekretær Kristoffer Halmøy.

Albin Dal er godt kjent i norsk judo, og har i mange år allerede vært knyttet til Landslaget. Han er nå ansatt som Landslagstrener ut 2018-sesongen. Stillingens omfang er 40% pluss oppdrag som coach.

Toppidrettssjef er en ny rolle i Judoforbundet. Vedkommende har det overordnede ansvaret for toppidrett og talentutvikling i norsk judo, og skal jobbe med Landslagstrener og regionalt trenerapparat om den sportslige utviklingen, samt overordnet med toppidrettsfilosofien, Olympiatoppen, profilering/media, antidoping og rammevilkår for øvrig.

Stillingen som toppidrettssjef er et 40% engasjement, og Vestli skal kombinere engasjementet i Judoforbundet med sin rolle som konsulent innenfor Leder- og teamutvikling.

Vestli er utdannet lærer i bunn, og har senere tatt en master-grad innen organisasjon og ledelse, med spesialisering innen relasjonsledelse. Han har også høyeste trenerutdanning fra Norges Badmintonforbund, og Olympiatoppen og NTNUs topptrenerutdannelse.

– Jeg ser frem til å starte med jobben som toppidrettssjef i Judoforbundet. Jeg lover å lytte og lære i starten, og trenger å bli kjent med alle de gode kreftene som finnes i Judo-Norge, sier Per Vestli.

Vestli har bred bakgrunn fra idretten, som ansatt i Norges Badmintonforbund, Norges Rugbyforbund, og sentralt i Norges Idrettsforbund som leder for Kompetanseseksjonen. Han har også vært landslagstrener i badminton både for Norge og Italia.

– Per har en bakgrunn som er veldig spennende for oss. Vi får gjennom denne ansettelsen tilført kompetanse som vi ikke har fra før, avslutter generalsekretær Halmøy.

Vi ønsker Per Vestli velkommen til norsk judo!

Eventuelle spørsmål i denne sammenheng kan rettes til generalsekretær Kristoffer Halmøy på gensek@judo.no

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier