222 Views

Kim G. Andersen er ansatt som ny Regiontrener i Judoregion Øst fra 1. september 2016.

Kim Andersen er ny regiontrener i Judoregion Øst.
Kim Andersen er ny regiontrener i Judoregion Øst.

Engasjementet er på 1250 timer per år. Det legges i første omgang opp til 3 regionstreninger i uken, samt samlinger, Riksrandori og reising til utvalgte konkurranser. Det skal også dannes et regionslag for å øke konkurranse- og toppidrettssatsingen i regionen. Dette skal være et ledd i å kvalifisere utøvere for landslaget. Det vil om kort tid foreligge en aktivitetsplan for resten av 2016.

Med dette ønsker vi å øke og samkjøre aktiviteten i hele Region Øst. Videre kommer det til å være et tett samarbeid mellom Landslagstreneren, Sportssjefen og Region Øst.

Første oppgave til Regiontreneren er å besøke alle klubbene i regionen for å bli bedre kjent, og få bedre innsyn i klubbenes judo-hverdag på «hjemmebane».

Judoklubber (i hele Norge) som ønsker besøk av regiontreneren kan kontakte Judoregion Øst eller regiontreneren direkte.

Andersen er utdannet trener 3 gjennom NIF/OLT & EJU (EJU Level 3 Coach) og har bakgrunn fra NTG, Bodø Judo Club, Ippon Judoklubb og Landslaget som utøver. I trenergjerningen har han erfaring fra Judoregion Nord som Regiontrener og Bodø JC som Hovedtrener og Nestleder. I tillegg har han fungert som personlig trener for Hanne Myrnes, Europamester og 3 x Verdensmester for Veteraner. Kim er også medlem av NJFs trenerbank.

Ole Moland
Leder Judoregion Øst

Lill Merethe Tjeldvoll

Ansvar: Organisasjon | Telefon: 21 02 98 23 | Mobil: 45253401

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier