508 Views

Hvis du vurderer å kombinere judosatsing med videregående skole bør du sjekke ut Wang Toppidrett. Alle skolene har åpne dager hvor man kan få mer informasjon om idretts- og skoletilbudet.

Norges Judoforbund anbefaler alle utøvere som vil kombinere videregående utdanning med toppidrett å søke. søknadsfristen er 1. mars 2017.

Egen kampidretts-linje

WANG Toppidrett har en samarbeidsavtale med Norges Judoforbund, og de andre kampidrettsforbundene. Målet med kampidrettssatsingen er at utøverne, etter 3 års utdanning, når de kommer til senioralderen, har nok teoretisk og praktisk kunnskap om basistrening til å kunne ta ansvar for egen trening og utvikling, ha en godt utviklet fysisk grunnkapasitet for å tåle de belastninger som er krav for seniorutøvere samt har en utdanning som gjør de i stand til å bli hva de vil og studere hvor de vil.

Alle skolene har et solid kampidrettstilbud. Det arbeides i tråd med Olympiatoppens filosofi for utvikling av morgendagens utøvere.

Et toppidrettstilbud til elever på videregående skole er en viktig del av Norges Judoforbunds strategi for å utvikle topp senior utøvere for landslaget. Undervisning og instruksjon er derfor lagt opp i samarbeid med Norges Judoforbund og i tråd med vår utviklingsfilosofi.
Judoutøverne på WANG Toppidrett blir en del av judoforbundets toppidrettssatsing. Skolen jobber derfor tett sammen med regiontrener (de regionene som har) og landslagstrenere iht. periode- og treningsplanlegging.

Åpen dag på Wang-skolene
WANG Toppidrett: Last ned brosjyre for å lese mer om tilbudet.

Alle interesserte regioner, klubber og utøvere er velkommen til å ta en tur innom for å se hva skolen kan tilby sine elever.

  • Fredrikstad (Fredrikstad Stadion), 5. desember fra kl 16
  • Tønsberg (Grenaderveien 11, 3122 Tønsberg), 12. desember fra kl 1630
  • Stavanger (Rektor Steens plass 1, 4010 Stavanger), 28/11 kl 17, og 30/1 kl 17
  • Oslo (Hansteensgate 8, 0253 Oslo), 17. januar fra 1230

NJF anbefaler alle utøvere som vil kombinere videregående skole med toppidrettssatsing å søke på en av Wang Toppidrett sine skoler.

For mer informasjon:

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier