243 Views

Ønsker du å utvikle deg som judoutøver mot et høyt nivå og samtidig få en kompetansegivende utdanning? Da er Wang Toppidrett skolen som oppfyller dine ambisjoner. Norges Judoforbund anbefaler alle utøvere som vil kombinere videregående utdanning med toppidrett å søke. søknadsfristen er 1. mars 2016.

2015_wang_toppidrett

WANG Toppidrett: Last ned brosjyre for å lese mer om tilbudet.
WANG Toppidrett: Last ned brosjyre for å lese mer om tilbudet.

WANG Toppidrett har en omfattende samarbeidsavtale med Norges Bryteforbund, Norges Bokseforbund, Norges Judoforbund, Norges Kickboxingforbund og Norges Kampsportforbund. Målet med kampidrettssatsingen er at utøverne, etter 3 års utdanning, når de kommer til senioralderen, har nok teoretisk og praktisk kunnskap om basistrening til å kunne ta ansvar for egen trening og utvikling, ha en godt utviklet fysisk grunnkapasitet for å tåle de belastninger som er krav for seniorutøvere samt har en utdanning som gjør de i stand til å bli hva de vil og studere hvor de vil. Wang har tilbud i Oslo, Stavanger, Tønsberg og Fredrikstad, snart også Hamar. Alle skolene har et solid kampidrettstilbud. Det arbeides i tråd med Olympiatoppens filosofi for utvikling av morgendagens utøvere.

Et toppidrettstilbud til elever på videregående skole er en viktig del av Norges Judoforbunds strategi for å utvikle topp senior utøvere for landslaget. Undervisning og instruksjon er derfor lagt opp i samarbeid med Norges Judoforbund og i tråd med vår utviklingsfilosofi. Judoutøverne på WANG Toppidrett blir en del av judoforbundets toppidrettssatsing. Skolen jobber derfor tett sammen med regiontrener og landslagstrenere iht. periode- og treningsplanlegging. Skolene i Fredrikstad (Knut Harefallet, 5. dan) og Stavanger (Neil Eckersley, 7. dan) har judotrenere ansatt.

Norges Judoforbund har et mål om å styrke toppidrettssatsingen og toppidrettsmiljøet i Oslo- området. Fra skoleåret 2016/2017 vil vi derfor utvide tilbudet til judoutøvere ved Wang Toppidrett Oslo. I tillegg til de felles treningene med kampidrettsgruppa på skolen, vil vi tilby flere judo- spesifikke morgen- og kveldstreninger til elevene. Dette gjør vi i samarbeid med Judo Region Øst.

Wang Toppidrett Oslo (Hansteensgate 8, 0253 Oslo) har åpen dag 19. Januar kl. 12.30 – 19.00. Alle interesserte regioner, klubber og utøvere er velkommen til å ta en tur innom for å se hva skolen kan tilby sine elever.

NJF anbefaler alle utøvere som vil kombinere videregående skole med toppidrettssatsing å søke på en av Wang Toppidrett sine skoler.

For mer informasjon:

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier