Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

Utlysning: Veiledere til Ungdomsprosjektet

I 2017 vil aktivitet og utvikling for ungdom og unge voksne få ekstraordinær prioritet takket være gaven fra Sparebankstiftelsen DNB. Vi får nå mulighet til å satse ekstra på utvikling av unge dommere og arrangører og oppretter utdanningsprogram for hver av gruppene.

Vi søker nå veiledere for deltakerne i dommer- og arrangørprogrammene

For å bli veileder må du ha kunnskap om dommervervet eller stevneledervervet men trenger ikke være ekspert. Det viktigste er at du liker å jobbe med ungdom og er god til å kommunisere. Vi søker i utgangspunktet deg som er under 30 år.

Som veileder arrangerer du i samarbeid med NJFs Fagsjef regionale dommer- og arrangørseminarer. Her henter vi inn fagekspertise for å undervise. I tillegg jobber du for å rekruttere deltakere til programmet. Du deltar på oppstartsamling for prosjektet, og kan også delta på NJFs dommer- og arrangørkurs på det årlige Fagseminaret. I tillegg er det forventet at du følger opp deltagerne i prosjektet. Alle kostnader forbundet med reise og opphold vil dekkes.

Som veileder får du:

Meld din interesse til Fagsjefen om du synes dette virker interessant! Vi arrangerer et felles oppstartsseminar for alle veiledere før programmene starter der du får informasjon og opplæring om prosjektet og mulighet til å bli kjent med andre veiledere.

Stine Lastein
Fagsjef
Norges Judoforbund


Publisert 9. februar 2017, kl. 9:56 (sist oppdatert: 9. februar 2017, kl. 9:56) av Stine Lastein

Legg igjen en kommentar