112 Views

I 2017 vil aktivitet og utvikling for ungdom og unge voksne få ekstraordinær prioritet takket være gaven fra Sparebankstiftelsen DNB. Vi får nå mulighet til å satse ekstra på utvikling av unge dommere og arrangører og oppretter utdanningsprogram for hver av gruppene.

Vi søker nå veiledere for deltakerne i dommer- og arrangørprogrammene

For å bli veileder må du ha kunnskap om dommervervet eller stevneledervervet men trenger ikke være ekspert. Det viktigste er at du liker å jobbe med ungdom og er god til å kommunisere. Vi søker i utgangspunktet deg som er under 30 år.

Som veileder arrangerer du i samarbeid med NJFs Fagsjef regionale dommer- og arrangørseminarer. Her henter vi inn fagekspertise for å undervise. I tillegg jobber du for å rekruttere deltakere til programmet. Du deltar på oppstartsamling for prosjektet, og kan også delta på NJFs dommer- og arrangørkurs på det årlige Fagseminaret. I tillegg er det forventet at du følger opp deltagerne i prosjektet. Alle kostnader forbundet med reise og opphold vil dekkes.

Som veileder får du:

  • Faglig utvikling innenfor dommer-/arrangørfaget
  • Mulighet til selv å bli instruktør i NJF
  • Være med på et historisk utviklingsprosjekt i Norsk judo
  • En god referanse på utviklings- og coachingarbeid

Meld din interesse til Fagsjefen om du synes dette virker interessant! Vi arrangerer et felles oppstartsseminar for alle veiledere før programmene starter der du får informasjon og opplæring om prosjektet og mulighet til å bli kjent med andre veiledere.

Stine Lastein
Fagsjef
Norges Judoforbund

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier