264 Views

Under årets Ippon-cup 15. september skulle Farhad Ganji opp til eksamen for B-dommerlisens. En teoritest ble gjennomført i forkant og den praktiske prøven under selve stevnet. Kandidaten gjennomførte både teori og praksis der han viste god judokunnskap og judoforståelse. NJF gratulerer med bestått Nasjonal B-lisens.

Farhad Ganji tok B-dommerlisens Ippon-cup. Her dømmer han Senior-NM, hans siste forberedelse før eksamen. FOTO: Christian Wolff/judobilder.org

Vi håper denne dommerlisensen er en kilde til inspirasjon også for andre, og vi at flere ønsker å videreutvikle seg som dommere. De siste årene har det vært gjennomført mange kurs, og det er flere kandidater på både klubb og regionplan.

Vi tilbyr en nå veletablert mentorordning for nye dommere hvor man får oppfølging i lokale/ regionale stevner. I tillegg har Ungdomsprosjektet et tilrettelagt utdanningsløp hvor kurs og seminarer er gratis.

En liten oppfordring til slutt: Det er i klubbene utviklingen starter, også for dommere. Det er også viktig at disse blir tatt vare på i klubbene på lik linje med konkurranseutøverne slik at vi kan beholde de på matta i mange år.


Stine Lastein

Fagsjef
Norges Judoforbund

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier