265 Views
Dommerløftet starter i høst i Judoregion Vest. FOTO: Thomas Wetzel/ Sportfotos24

Svein Erik Rud hadde mange prosjekter på gang, og et av hans siste var Dommerløftet. Dommerløftet har som målsetning å få frem nye aktive dommere.

Vi avholder mange dommerkurs, men det er svært få av deltakerne som blir aktive dommere på nasjonalt nivå. Det kan være forskjellige årsaker til dette. Målet med prosjektet er å fjerne eventuelle barrierer som kan være i veien og å fasilitere veien til dømming på nasjonalt nivå. I første omgang vil det jobbes for å få flere dommere opp til B-lisens. Region Vest er valgt som pilotregion og Arild Maka har tatt på seg oppgaven som prosjektansvarlig.

Økonomi: Prosjektet vil dekke utgifter for arrangørklubber, dommere og dommerveileder. Målet er at det ikke skal koste de involverte noe å delta.

Oppfølging: De som deltar i prosjektet vil i første omgang dømme lokale stevner. På disse stevnene vil det være en veileder tilstede og følge opp hver enkelt. Det kan også være aktuelt å delta på stevner utenfor egen region, men dette vil bli avtalt med de som melder seg på prosjektet.

Personlige ønsker: Har du lyst til å bli dommer, men trenger hjelp på andre områder kan vi prøve å finne ordninger som passer deg.

Kan du tenke deg å bli aktiv dommer, eller har du noen i din klubb som dette kan være aktuelt for? Arrangerer din klubb stevner der nye dommere kan være med å dømme?

Ta kontakt med undertegnede hvis det er aktuelt å delta på prosjektet som dommer eller arrangør.

Vi håper også at vi kommer i gang i flere regioner etter hvert!

Arild Maka
Gausel Judoklubb

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier