280 Views

Norges judoforbund inviterer til trenerseminar 24.-25. november på Haugerud i Oslo. I år vil instruktør være Jane Bridge, EJU-ekspert med 3 EM-titler og 1 VM-tittel i -48 kgs klassen. Hun er i tillegg visepresident i EJU og innehar 8. dan.

Jane Bridge, EJU-ekspert og 8. dan, kommer til Norge for å holde trenerseminar.

Trenerseminaret er en del av EJU’s prosjekt Improve your club. Dette er prosjekt for klubbtrenere, hvor fokus ligger på teknisk utvikling for utøvere mellom 8-12 år. Målet er å bygge en solid base som legger grunnlaget for en lang judokarriere.

Prosjektet, der Bridge er prosjektleder, ble startet i 2013 og hittil er det avholdt 55 seminarer med 5100 deltakere i 15 land. Nå blir det 16!

Vi er veldig glade for å få Bridge på besøk. Hun har selv uttalt følgende: As EJU VP responsible for Education and as a passionate judoka I am really excited to be able to share my experience and knowledge of judo to contribute in a small way to the enhancement of judo in Norway.

Vi oppfordrer alle trenere som ønsker videreutvikling og oppdatering til å komme.

Påmeldingen er åpen og det er begrenset med plasser. Meld deg på allerede i dag om du ønsker å sikre deg plass. NJF disponerer et begrenset antall rom på OLT, Sognsvann i Oslo, som kan bestilles vederlagsfritt for personer med overnattingsbehov.

Stine Lastein
Fagsjef
Norges Judoforbund

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier