258 Views

Helgen 4.-5. november var det igjen jentesamling med overnatting hos Ippon Judo og BJJ. Hele 47 jenter deltok og med 4 trenere på og utenfor matta var det fullt av glade jenter i hallen denne helgen. Det var så mange som 10 besøkende klubber hvor Slemdal og Oslo judoklubb hadde flest med 6 deltakere hver. Veldig morsomt også at en gjeng fra Hemsedal hadde tatt turen på besøk.

Hovedtrener Line Bråthen fra Larvik judoklubb hadde regi for de tre judoøktene og sammen med hjelpetrenerne Anna Grambo, Lina Bjørås og Pernille Ertzaas hadde trenerne satt sammen et variert utvalg av teknikker i tachi-waza og ne-waza, samt overganger. Både under og mellom øktene gjorde trenerne en kjempeinnsats. Hovedtrener Line var ekstra god å ha når lyset ble slukket og noen av jentene syntes det var litt langt hjem til mamma og pappa.

Jentesamling handler om mye mer enn bare judoteknikker. Jentesamling er lek, bading, pizza, film, kos, overnatting og ikke minst å få nye venner på tvers av klubbene. Ippon har arrangert jentesamlinger siden 2010 og har endelig kommet i gang igjen i høst etter en lang pause pga COVID-restriksjoner. Et sentralt mål med jentesamlingene er å bidra til å ivareta og utvikle jentemiljøet i norsk judo. Gjennom samlingene knyttes vennskapsbånd på tvers av klubbene, jentene blir bedre kjent med klubbvenninner og, kort oppsummert, de får glade minner for livet.

Tekstforfatter: Tor-Kristian Jenssen

Foto: Martin Brekke-Jenssen

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Sosiale medier