258 Views

Norges Judoforbund har knyttet til seg nye samarbeidspartnere. Hummel og Gmax skal levere nye trenings- og representasjonsklær.

F.v. Kristoffer Halmøy i Norges Judoforbund, Anders Mårdalen i Hummel Norge, Håvard Krogstadmo i G-Max.
FOTO: Stine Lastein

Samarbeidet med Gmax sikrer trykk og logistikk av de nye antrekkene fra Hummel. Det blir laget egne kolleksjoner for Landslaget, Para-utøverne og NJF-representanter.

Hummel er en danskeid merkevare med sport- og fritidsklær til store & små. Det ble stiftet i 1923 og leverer utstyr til mange ulike lag-/ballsporter på nasjonalt og internasjonalt nivå.

– Judo blir et spennende samarbeid. Våre treningsklær passer alle idretter, sier Anders Mårdalen i Hummel Norge.

G-Max er en del av Gresvig-konsernet, som har rundt 200 sportsbutikker fordelt over hele landet. G-Sport kjeden ble etablert i 1969. G-MAX er kjent for de store sportsvarehusene som inneholder alt av sport. G-Max Storo leverer til flere store klubber i Oslo-området, hvor Judoforbundet blir en del av porteføljen.

– Vi gleder oss til samarbeidet, og i tillegg til leveransene til Judoforbundet sentralt ser vi frem til å lage noen gode pakker til norske judoklubber, sier Håvard Krogstadmo i Gmax Storo.

– Norges Judoforbund er fornøyde med å ha fått to solide aktører med på laget. Om ikke annet, så kommer vi hvertfall til å SE bra ut!, sier generalsekretær Kristoffer Halmøy.

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier