291 Views
Elise Åkesson er ny prosjektleder i Ungdomsprosjektet.

I 2017 startet vi Judoforbundets Ungdomsprosjekt – JUP – takket være en generøs tildeling fra Sparebankstiftelsen DNB. Prosjektet organiserer utdanningsprogrammer for ungdom og unge voksne i dommer- og arrangørfaget. Det støtter også opp om lokale og regionale konkurranser for ungdom. Du kan lese mer om dette her.

I oppstartsfasen av JUP organiserte vi en samling for kommende veiledere i prosjektet – en gruppe unge judoutøvere som skulle jobbe mot deltakere i utdanningsprogrammene. En av disse var Elise Åkesson fra Gausel Judoklubb, som senere påtok seg rollen som prosjektkoordinator.

Elise viste seg raskt å være en koordinator som tok initiativ, var god på å kommunisere med ungdom og hadde et stort engasjement og pågangsmot. Hun har i løpet av prosjektet holdt kurs, arrangert seminar og har gradvis overtatt ansvar for framdriften. Det er derfor med glede vi nå meddeler at Elise overtar rollen som prosjektleder etter Stine Lastein. Hun vil fra nå være operativ i en fulltidsstilling ut 2019.

Vi ønsker Elise velkommen som prosjektleder i NJF! Ta kontakt om du har spørsmål vedrørende prosjektet.

Stine Lastein
Fagsjef
Norges Judoforbund

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier