582 Views

Judoforbundet har samarbeidet tett med Green Hill siden 2012. Nå er avtalen utvidet og forlenget frem til 2019.

F.v. Generalsekretær Kristoffer Halmøy, og Green Hill Scandinavia sjef Wellington Martins.
FOTO: Lill Merethe Tjeldvoll

Avtalen innebærer at Green Hill fortsatt skal levere utstyr til Landslaget, ha gode tilbud og løsninger for klubbmarkedet, samt at de nå også blir offisiell matteleverandør.

Generalsekretær Kristoffer Halmøy forteller:
– Vi gikk åpent ut i markedet, og fikk tilbud fra flere aktuelle leverandører. Vi valgte Green Hill på grunn av vårt allerede lange og fungerende samarbeid, at de leverer utstyr til både klubb og Landslag, og at porteføljen nå omfatter både judodrakter og judomatter.

Green Hill ® er en seriøs leverandør på det internasjonale markedet, og har vært offisiell leverandør av Judoutstyr til OL i London 2012 og Rio 2016. Green Hill er «Master Supplier» til det Internasjonale Judoforbundet, den Europeiske Judo Union og flere store europeiske judolandslag.

– Merket har høy kvalitet, og draktene får gode skussmål fra våre utøvere. Det er en fordel for oss å ha en så stor internasjonal aktør på plass i Norge. En del av avtalen med Green Hill er blant annet at de skal være tilstede på alle norske arrangementer med informasjon og gode tilbud, forteller Halmøy.

– Vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet med Judoforbundet, sier Green Hills norske representant Wellington Martins.

Klubber som ikke allerede er kunder kan ta kontakt på wellington.martins@greenhillsport.com og få en god klubbrabatt ved handel fra Green Hill. Utøvere kan enten handle gjennom sin klubb, eller direkte på greenhillsports.no

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier