77 Views

Det er fremdeles mulig for klubber og regioner å søke om økonomisk støtte til ulike aktiviteter. Vi gir inntil 20 000 kr per prosjekt.

Følgende aktiviteter har så langt fått tilslag i år:

Jentesamlinger på Nadderud Ippon Judoklubb arrangerer treningssamlinger for jenter, som inneholder både judotrening og sosialt samvær. Klubben har nå startet et eget jenteparti i kjølvannet av disse samlingene.

God stemning  blant jentene på Nadderud!
God stemning blant jentene på Nadderud!

Voksenparti for kvinner i Namsos Namsos Judoklubb ønsker å satse på voksne kvinner og har inngått et samarbeid med høyskolen. De ser på dette som en langsiktig strategi for å få fram flere kvinnelige forbilder i judosporten og spesielt flere trenere.

Rekrutteringsprosjekt i Stavanger Stavanger Judoklubb har fått nye, store lokaler og satser stort på rekruttering. De har fått støtte til innkjøp av diverse materiell i forbindelse med dette. Klubben er i sterk vekst og er nå en av landets største.

Alle organisasjonsledd som er tilknyttet NJF kan søke om støtte til sine prosjekter, og det legges særlig vekt på underrepresenterte grupper. Les mer om retningslinjene her.

Stine Lastein,
Fagsjef

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier