171 Views

27. august ble Verdens Kuleste Dag 2016 arrangert og i år som i fjor ble Judoforbundet invitert til å bidra. Verdens Kuleste Dag er et stort gratisarrangement for barn som hvert år finner sted på Akershus Festning i Oslo. Sparebankstiftelsen DNB står bak arrangementet og legger til rette for aktivitetene.

Verdens Kuleste Dag: Logo Sparebankstiftelsen DNB

Verdens Kuleste Dag: Populært å kaste instruktørene. FOTO: Christian Wolff/judobilder.org
Populært å kaste instruktørene. FOTO: Christian Wolff/judobilder.org

Dagen var fylt opp av ulike idretter og aktiviteter som ble organisert av 35 organisasjoner, deriblant Judoforbundet. Vi stilte med et 150 m2 matteareal og dessuten utlånsdrakter til alle som prøvde seg på matta.

Værgudene var på vår side og det ble 5 timer med full rulle fra start. Barna fikk en kort intro til judosporten, før det ble testing av basiselementer og koordinasjonsøvelser. Alle fikk avslutningsvis kaste en instruktør, noe som naturlig nok var utrolig populært både blant barna som deltok og blant publikum.

Instruktørene som stilte fra Judoforbundet var Sander Berli, Fredrikke Roaldseth, Tørres Kjeka, Alexsandra Nordtun, Sebastian Duborgh og Kim Brynildsen. Denne gjengen sto på under hele arrangementet – uten pauser – og sørget for at alle som kom innom fikk en positiv og morsom judointroduksjon.

Med totalt 25 000 besøkende ble dette igjen en super markedsføring av judosporten og vi fikk mange gode tilbakemeldinger både fra besøkende og fra arrangøren. Vi håper at judoklubber lar seg inspirere av dette og bidrar med liknende innslag på lokale arrangementer. Judoforbundet kan bidra med tips til gjennomføring og med premier.

Stine Lastein,
Fagsjef

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier