163 Views

Norges Judoforbund og Green Hill fortsetter det gode samarbeidet som er etablert over de to siste år.

NJF og Green Hill med samarbeidsavtale.
NJF og Green Hill med samarbeidsavtale.

Avtalen innebærer at Green Hill fortsatt skal levere drakter til det norske junior og senior landslag. I tillegg vil Green Hill fortsette sitt fokus på å tilby gode priser til klubbene.

– Vi mener det er mulig å tilby de enkleste draktene (til nybegynnere) og de mest avanserte (IJF-godkjent), til de laveste prisene! sier representant for Green Hill Skandinavia, Wellington Gjøslien Martins.

Green Hill® er en seriøs leverandør på det internasjonale markedet, og var offisiell leverandør av Judoutstyr til OL i London 2012. Green Hill er også «Master Supplier» til det Internasjonale Judoforbundet, den Europeiske Judo Union og flere store europeiske judolandslag.
– Vi er veldig fornøyde med denne avtalen. Green Hill er Master Supplier for det internasjonale Judoforbundet, og denne avtalen sikrer oss tilgang på det beste utstyret, og internasjonalt godkjente drakter til landslaget, sier generalsekretær i NJF Kristoffer Halmøy.

Avtalen mellom Green Hill og Norges Judoforbund sikrer klubbene gode tilbud. Registrer din klubb på greenhillsports.no, motta rabattkode, og dere er i gang.

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier