454 Views

Under NM i Sandnes delte president Vibeke Thiblin ut to honorære grader, hhv. 5. dan og 6. dan.

F.v. Harald Monsen, Knut Harefallet, Vibeke Thiblin.
F.v. Harald Monsen, Knut Harefallet, Vibeke Thiblin. Foto: Christian Wolff.

De to honorære oppmerksomhetene tilhører den «særdeles fortjente» typen.

Harald Monsen (63) representerer Sandnes Judoklubb, har vært aktiv som trener i 36 år. Han har vært aktiv dommer like lenge, og har IJF-B lisens. Han har vært leder av klubb og krets i mange år. Han har to perioder i forbundsstyret som visepresident, og har over 25 år med erfaring fra diverse tingvalgte og styreoppnevnte komiteer. Monsen ble tildelt honorær grad 4. dan i 2010, og er nå tildelt honorær grad 5. dan for sitt store engasjement for norsk judo.

Knut Harefallet (46) representerer Fredrikstad Kampsportklubb, og har vært hovedtrener i klubb i 30 år. I tillegg har han erfaring som krets-/regiontrener i 15 år. Han har vært leder av krets og klubb i over 15 år. I NJF har han vært graderingssensor siden 2005. Han har bidratt til trenerutdanningen, og som kursholder. Han er del av Trenerbanken, og har vært rundt og holdt samlinger og treninger i mange norske judoklubber.

Harefallet har ikke tidligere mottatt honorær grad. Med sin unge alder er han dermed Norges yngste som er tildelt 6. dan. Totalt er det kun 6 nordmenn som innehar 6. dan eller høyere.

Norges Judoforbund gratulerer!

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

4 Comments In This Topic

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier