222 Views
Jørgen Hillestad, President i Norges Judoforbund. FOTO: Christian Wolff/ judobilder.org

Nå når 2019 nærmer seg slutten er det på sin plass med en liten oppsummering. Vi har hatt et aktivt år i FS med mange møter og representasjonsoppdrag, og vi håper klubber og medlemmer ser at vi som er tillitsvalgte ønsker det beste for alle. Jeg vet at administrasjonen har hatt det veldig hektisk og har hatt en stor omorganisering, men det har de taklet på en strålende måte. Tusen takk til våre ansatte som hele tiden server våre klubber, og gjennomfører nye ideer.

Som president har 2019 fremdeles vært en læretid. Mine personlige ambisjoner og målsettinger er delvis nådd, og jeg er spesielt fornøyd med det internasjonale arbeidet der vi har fått gode kontakter og også økonomisk støtte. Mitt absolutte høydepunkt var selvfølgelig å få reise til VM i Tokyo. Det var en guttedrøm som gikk i oppfyllelse. Dagen etter hjemkomst var det trening på lavt nivå med barna i egen klubb, og jeg må innrømme at kontrasten var stor fra verdenseliten og judolegender i Budokan. Begge deler er derimot like viktig.

Vi mistet Svein Erik Rud i juni. Han er savnet, både gjennom sitt positive og trivelige vesen, men også fordi han hadde en enorm kunnskap og arbeidsinnsats.

Neste store prosjekt for styret er nytt strategidokument, og etter både strategiseminar og klubbseminar føler vi at vi har fått mange gode innspill. Vi gleder oss til å få presentert et ferdig forslag tidlig i 2020.

På slutten av året deler NJF ut «julegaver» i form av aktivitetsmidler som alle kunne søke på. Det er gledelig mange som har søkt og vi deler ut 212 000kr til klubber og regioner over hele landet. I tillegg er det ganske store midler til paraidrett som skal deles ut.

På vegne av FS ønsker jeg alle våre utøvere, trenere, ledere, dommere og ildsjeler en riktig god jul og et godt nytt år.

Jørgen Hillestad
President
Norges Judoforbund

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier