305 Views

I anledning NJF sitt 50 årsjubileum i 2017 inviterte Oslo kommune til mottakelse i Oslo Rådhus. Totalt deltok nesten 90 gamle og unge personer fra NJFs historie på dette arrangementet.

Judopresident Geir Reehorst og Idrettspresident Tom Tvedt.
FOTO: Christian Wolff / judobilder.org
President Geir Reehorst holdt tale for de rundt 90 gjestene i Oslo Rådhus.
FOTO: Christian Wolff / judobilder.org
F.v. Frode Kyvåg, Geir Reehorst, Joachim Vårdal Jensen, Lotte Tvedt og Tom Tvedt.
FOTO: Christian Wolff / judobilder.org

Ordføreren i Oslo holder normalt ca 100 slike mottakelser årlig. Ordføreren selv var forhindret fra å delta denne gang, men hadde en utmerket stedfortreder i byrådssekretær i Oslo bystyre, Frode Kyvåg. Kyvåg er godt kjent med idrett, bl.a. tidligere håndballtrener og idrettsleder, men kanskje mest kjent for sin innsats for Norway Cup og Bækkelagets Sportsklubb.

Kyvåg holdt en fin innledende tale, og ønsket alle velkomne til Rådhuset med mat, drikke og omvisning i Rådhuset. Deretter holdt vår president en tale om judoens historie i Norge. Han introduserte også president i Norges Idrettsforbund, Tom Tvedt. Idrettspresidenten fremhevet i sin tale hvor solid Norges Judoforbund er som organisasjon, med god kontroll på økonomi og dyktige ansatte. Han trakk også frem norsk judos gode tilbud til parautøvere. Han fremhevet det frivillige arbeidet, og takket alle som har bidratt til utviklingen av norsk judo, og har sørget for en livskraftig 50-åring.

Resten av kvelden ble brukt til mingling, samt god mat og drikke. Mottakelsen ble avsluttet med omvisning i rådhuset. Oslo Rådhus har mange flotte veggmalerier, fin bystyresal og annet å vise frem. Takk til guidene som stilte opp og lagde en hyggelig avslutning på mottakelsen.

Takk til Oslos ordfører og Oslo Kommune, og takk til alle som deltok. For NJF markerte dette en fin start på feiringen av jubileumsåret 2017. Neste store hendelse blir Jubileumsfesten 9. september.

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier