205 Views

Er du mellom 20 og 30 år og har drømt om et eventyr? Nå har du en helt unik mulighet til å reise til Afrika og jobbe som idrettsfrivillig!

Bli idrettsfrivillig!

Norges idrettsforbund (NIF) gir idrettsungdom anledning til å benytte sin idrettsfaglige kompetanse i det sørlige Afrika og arbeidet er tuftet på idrettens grunnverdier; glede, helse, fellesskap og ærlighet.

En av NIFs partnere er Judoforbundet i Zambia. De ønsker i 2018-2019 å ha judofrivillige fra Norge. Personen får mye praksis som trener og utøver, samt organisasjonserfaring innen idretten. Det vil være tett oppfølging både fra NIF og Judoforbundet i Zambia.

Dette er en unik mulighet for utvikling for den som reiser, i tillegg til at vedkommende bidrar med viktig tid og kompetanse til judoforbundet i Zambia. Ikke minst så vil du bidra til sosial utvikling i det sørlige Afrika ved å arbeide for at barn og ungdom skal få like, og flere muligheter for deltagelse i organisert idrett og fysisk aktivitet.

Idrettens fredskorps er et utvekslingsprogram i regi av Norges idrettsforbund (NIF). Siden 1998 har over 300 norske idrettsungdommer vært idrettsfrivillige gjennom Idrettens fredskorps. Utvekslingen varer fra august 2018 til juni 2019. NIF dekker kostnader til vaksiner, forsikringer, reise, kost og losji.

Du kan også kombinere året som idrettsfrivillig med studiet «Idrett, kultur og utviklingssamarbeid» ved Norge Idrettshøyskole (60 studiepoeng). Studiet kvalifiserer til støtte fra Statens lånekasse for utdanning.

Søknadsprosessen for Idrettens Fredskorpse er nå åpnet og du kan søke frem til fristen som er 15. februar 2018.

Les også intervju med tidligere idrettsfredskorpser Ida Ruiken som deltok i utvekslingsprogrammet 2014-2015.

Les mer om Idrettens fredskorps her.

Lill Merethe Tjeldvoll

Telefon: 21 02 98 23 | Mobil: 45253401

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier