272 Views

Judo for Fred inviterer alle interesserte til sitt årlige medlemsmøte lørdag 22. mars.

Medlemsmøte finner sted hos NJFs lokaler på Ullevål Stadion og hele programmet er gratis. Oppstart kl. 10.00 og slutt ca. 19.00. Det blir fellesmiddag lørdag kveld for dem som vil være med. Se mer i invitasjonen.

Det skal på møte blant annet velges nytt styre og dette er din mulighet til å delta i og påvirke NJFs bistandsarbeid.

Vi har flere spennende prosjekter i Afghanistan og i Zambia, og det er gode muligheter for å få reise både i inn- og utland for den som er interessert.

Bistandsprosjektene er stadig under utvikling, både i Afghanistan og Zambia. Prosjektene er rettet mot barn og kvinner, og da fortrinnsvis vanskeligstilte barn og kvinner.

For arbeidet i Afghanistan har vi hvert år partnermøte i India. Vi har fortiden ingen muligheter til å sende folk til Afghanistan pga urolighetene. Medlemmer av JFF har derfor anledning til å være med til India!

I Zambia har JFF nylig startet trening på 2 steder i Livingstone. Her er det også muligheter for frivillige til å reise ned en periode, åpent for alle medlemmer av NJF.

For å delta på medlemsmøte lørdag 22. mars, meld din interesse via telefon eller mail til Geir Å. Reehorst eller Ole Moland.

Velkommen til alle som har lyst!

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier