322 Views

Lørdag 23. mai var det gradering i Larvik. Graderingssensor fra Dan-kommisjonen var Petter Grime med bisitter Per-Arne Grime. På grunn av en allerede fullbooket terminliste var graderingen lagt i pinsehelgen slik at man virkelig fikk inntrykk av hvem som ofrer alt for idretten.

Anne Lene Andersen og Cathrine Løvgren viser kata. FOTO: Lill Merethe Tjeldvoll
Anne Lene Andersen og Cathrine Løvgren viser kata. FOTO: Lill Merethe Tjeldvoll
En fornøyd og lettet gjeng. FOTO: Lill Merethe Tjeldvoll
En fornøyd og lettet gjeng. FOTO: Lill Merethe Tjeldvoll

Fem kandidater skulle opp til ny grad, én til 1. dan og fire til 2. dan. Det ble en gardering med veldig hyggelig stemning i hallen og arrangementet gikk smertefritt. Kandidatene viste sin kunnskap i tachi-waza, ne-waza, fordypninger og kata. Etter en tre- fire timers tid konkluderte graderingssensorene med at alle kandidatene bestod. Følgende kan herved titulere seg med nye grader:

  • Anne Lene Andersen, Sandefjord, 1. dan
  • Lars Lauritzen, Larvik, 2. dan
  • Nina Haugen, Larvik, 2. dan
  • Tony Thoresen, BK, 2. dan
  • Cathrine Løvgren, Larvik, 2. dan

Vi gratulerer alle og håper å se enda flere på graderingene framover. NJF arrangerer årlige graderinger i alle regioner og én nasjonal gradering i Oslo. For kandidater som ønsker råd om hva en gradering består av og hva som forventes av teknisk innsikt, er det mulig å benytte Trenerbanken. Vi setter også opp graderingstreninger i ulike deler av landet, noe som settes opp i kurskalenderen på judo.no.

Ønsker du å se hvordan en dan-gradering foregår? Alle NJF-graderinger er åpne for publikum med mindre noe annet spesifiseres i innbydelsen. I kurskalenderen finner du informasjon om hvor og når gradering i din region finner sted.

Stine Lastein
Fagsjef

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier