97 Views

I høst fikk vi en henvendelse fra leder i Geilo IL. Der har de lyst til å starte en judogruppe og inviterte Judoforbundet til å være med på aktivitetsdager i høstferien.

Full rulle på Geilo. FOTO: Sindre Thoresen Lønnes/Hallingdølen
Full rulle på Geilo. FOTO: Sindre Thoresen Lønnes/Hallingdølen

Vi har et mål om å bli flere medlemmer og for å få dette til må vi starte flere judoklubber og starte aktivitet der det i dag ikke eksisterer et tilbud. Å få slike henvendelser er derfor gull verdt. Vi dro opp til Geilo for å vise fram idretten vår fra sin aller beste side.

Undertegnede tok med seg Sander Berli og Kim Brynhildsen og kjørte til fjells. 64 barn fordelt på 4 grupper fikk en times innføring i judo. De testet ut ruller, newaza-teknikker og randori og både kastet og ble kastet på o-goshi av instruktørene. Responsen var fantastisk og ønske om mer judo var gjennomgående. Og det håper vi å få til!

Vi er nå på utkikk etter en trener i området og har allerede fått flere ledetråder. På Geilo har de lange idrettstradisjoner og spesielt i vinteridretter som ski og skiskyting. I tillegg har de som de fleste andre tettsteder mye fotballaktivitet. Idrettstilbudet stopper imidlertid her, så for barn og unge som faller utenfor disse tradisjonelle idrettene finnes det ikke noe alternativ. Judo passer derfor perfekt inn.

Det bor mange tidligere utøvere og trenere på plasser som ikke lenger tilbyr judoaktivitet og vi håper å få kontakt med noen i Geilo-området. Har du noen tips så kontakt oss gjerne.

Stine Lastein
Fagsjef

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier