155 Views

3-4. desember ble Storklubbseminar 2016 avholdt på Ullevål Stadion i Oslo.

Storklubbseminaret er et årlig seminar for de største judoklubbene i landet. I tillegg til de 9 klubbene som deltok i år, så var også 4 regioner invitert. Hensikten med seminaret er for å ha en møtearena for faglig påfyll, mulighet for erfaringsutveksling, nettverksbygging og rett og slett bli kjent med hverandre.

Ni klubber og fire regioner deltok med sine ledere på årets storklubbseminar 2016 på Ullevål Stadion. FOTO: Lill Merethe Tjeldvoll
Ni klubber og fire regioner deltok med sine ledere på årets storklubb- seminar på Ullevål Stadion. FOTO: Lill Merethe Tjeldvoll

Seminaret er et lunsj til lunsj konsept der det faglig innholdet knytter seg til erfaringsoverføring fra andre klubber, både judoklubber og andre idrettslag. Deling av suksesshistorier og andre erfaringer ser vi er svært nyttig for klubbene, og gir mange nye ideer, inspirasjon og motivasjon til videre arbeid.

I tillegg så inneholder den faglig agendaen en del informasjon om aktuelle temaer som blant annet anlegg, tilskudd/støtteordninger, landslagsnytt, saker fra forbundskontoret og NIF +++. Regionlederne hadde også et eget lite program der de var samlet for å snakke om regionsutvikling og aktuelle utfordringer de har i sin hverdag.

Alexander Aamodt er den første fulltidsansatte i en judoklubb. Her forteller han om sin stilling som Daglig leder i Ippon Judoklubb. FOTO: Lill Merethe Tjeldvoll / NJF
Alexander Aamodt er den første fulltidsansatte i en judoklubb. Her forteller han om sin stilling som Daglig leder i Ippon Judoklubb. FOTO: Lill Merethe Tjeldvoll / NJF

NJF vil takke alle de fremmøte klubber/regioner for en hyggelig helg, bra innsats og for at alle er så villig til å dele sine erfaringer – både de vanskelige, men også de gode historiene.

Vi har alle noe å lære av hverandre, og sammen blir vi enda større, sterkere og flinkere.
Vi gleder oss allerede til neste års seminar!

Og til dere andre klubber som savner noe tilsvarende, fortvil ikke! Vi har ikke glemt dere, og ønsker akkurat samme mulighet for ALLE klubber, uansett størrelse og geografisk tilhørighet.

NJF arrangerer regionale klubbmøter. Målet er at det skal avholdes et slikt klubbmøte i alle regioner i 2017. Her er alle klubber inviterte og velkomne til å delta.

De første regionale klubbmøtene som er planlagt i 2017 er i Region Nord og Region Øst.

Følg ellers med i terminlisten, og meld dere på i Min Idrett.

Lill Merethe Tjeldvoll
Utviklingssjef

Lill Merethe Tjeldvoll

Telefon: 21 02 98 23 | Mobil: 45253401

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier