173 Views

Som vanlig er høstsemesteret fullt av kurs og seminarer for trenere som ønsker utdanning og oppdatering.

Vi starter med fagseminaret i september hvor Mathias Hansen og Nina Solheim er instruktører. Det blir både teoretisk undervisning og praksisøkter denne helgen, der mental trening og grunnleggende judoferdigheter er sentrale emner. I Trondheim kjører vi dessuten et regionalt trenerseminar i forbindelse med Trønder-cup. Her er Johnny Roaldseth instruktør.

Mathias Hansen, kursinstruktør.
Mathias Hansen, kursinstruktør.

Både i Bergen og i Asker har du mulighet til å ta trener 1-kurs i høst. Husk å gjennomføre e-læringen på nivå 1 og forkurset før du kommer på første kurshelg. Trenerbanken kan benyttes til forkurset og NJF er behjelpelig med å finne trener, husk bare å være ute i god tid. Om dere i klubben ønsker setter vi også opp kurs på forespørsel.

For de kata-interesserte trenerne (og utøverne) holder vi en Ju-no-kata-samling i oktober i Oslo. Her får vi besøk fra Sverige og dette er en kjempefin anledning for å trene en kata ikke så mange i Norge har kjennskap til. I tillegg holder Nidaros JK en kata-samling i august hvor alle som ønsker kan delta.

Nytt fra i år er det utvidede knøttekonseptet som også omfatter barn 6-8 år. Vi holder et pilotkurs på Ullevål 19. november som er åpent for alle og dessuten kostnadsfritt! Stian Jespersen er kursansvarlig.

I november starter også et trener 2-kurs i Oslo. For alle klubbtrenere med utøvere fra oransje belte og oppover er dette høyst relevant. Her har vi hentet inn flere instruktører som har høy kompetanse på de ulike emnene.

I tillegg oppfordrer vi alle klubber til å benytte Trenerbanken. Her kan man få individuell tilrettelegging og oppfølging på det nivået og i det tempoet man ønsker selv. Om klubben eller regionen ønsker, kan vi også sette opp regionale trenerseminarer ved behov.

Stine Lastein
Fagsjef

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier