157 Views

Norges Judoforbund har en avtale med AGS Forsikring AS (på vegne av Lloyds Insurance Company) for forsikring av aktive utøvere fra fylte 13 år.

AGS forsikring.

Det er et krav om at man må være forsikret for å kunne delta i aktivitet i regi av NJF, eller medlemsklubb i NJF. Forsikringen er det klubben som ordner på vegne av medlemmene.

Er du over 13 år skal klubben tegne forsikring i ditt navn. Den enkelte kan sjekke sin forsikringsstatus på MinIdrett eller på Judo-kortet.

Det finnes tre valg:

Utøverlisensen er den obligatoriske grunnforsikringen som alle (som minimum) må ha. Man får refundert utlegg ved skade, men må selv stå for behandlingsopplegget, først og fremst gjennom det offentlige helsevesenet. Koster 250,- per år.

Konkurranselisensen har grunnforsikring, og Skadetelefon. Samme dekning og ytelser som utøverlisensen, men oppfølging gjennom hele behandlingsløpet. Anbefalt for de som deltar aktivt i konkurranser. Koster 310,- per år

Premiumlisensen har utvidet forsikring i bunn, med Skadetelefon inkludert. Større rammer for behandling på privat klinikk ved skade, og utredning innen 3 dager. Toppidrettsutøvere og de som konkurrerer internasjonalt bør velge denne lisensen. Koster 800,- per år

Medlemmet kan gi klubben beskjed om at man ønsker oppgradert forsikring. Klubben kan oppgradere Lisensen og betale mellomlegget.

Ny forsikringsperiode starter 1. februar 2019. Følgende gjelder:

  • Samarbeidet med Idrettens Helsesenter garanterer raskere utredning og behandling
  • Egenandel for behandling på legevakt lagt inn
  • Utredning lagt inn på alle forsikringstyper
  • Ytelsene/summene for øvrig er uendret

Klubber kan registrere nye medlemmer med 2019-lisens allerede nå. Utøvere som hadde lisens i 2018 blir lagt inn med ny 2019-lisens mot slutten av januar. Da kan klubben via Sportsadmin bekrefte hvem som skal fornye sin lisens.

Se mer informasjon om forsikringen, alle forsikringsvilkårene og hvordan du melder skade.

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier