161 Views

Torbjørn Engebretsen fra BK Judo er utnevnt av styret som leder av Honorær Komite.

Tidligere leder Eirik Lein Strand ønsket selv å fratre vervet han har hatt siden starten av 2009. En innsats på nær 7 år som komiteleder er dermed avsluttet, og Norges Judoforbund takker Strand for innsatsen.

Torbjørn Engebretsen er ny leder av Honorær Komite.
Torbjørn Engebretsen er ny leder av Honorær Komite.

Torbjørn Engebretsen er 31 år. Startet med judo i 1991 i BK Judo i Kongsberg. Han deltok i det meste av konkurranser gjennom barne og ungdomsårene og var også trener. Det har blitt flere NM seire, både alene og med BK Judo i lagmesterskap.

De siste ti årene har han studert, bodd og trent i flere land; Trønderriket, Spania, Japan og, de siste fire årene, Vestlandet hvor han nå jobber i oljå.

Torbjørn er i likhet med sin far, Hans Engebretsen, ikke redd for å ta kontakt med mennesker. Torbjørn graderte nylig til 3.dan og trener en del kata i tillegg til å gi matching til de unge lovende i Sandnes Judoklubb som han trener med.

Styret er meget fornøyde med å få på plass Torbjørn Engebretsen som leder av komiteen, og har stor tiltro til at han vil lede arbeidet med etterrettelighet og respekt.


Om NJFs honorære system:

Honorær oppmerksomhet er et ønske om å kunne hedre enkeltpersoner i Norsk Judo, som over tid har gjort en innsats på ett eller flere områder. Det honorære systemet skal gi flere muligheter til å hedre enkeltpersoner i Norsk Judo.

Systemet er bygd opp med Æresmedlemskapet som den høyeste utmerkelsen. Under dette finnes utmerkelser i gull, sølv og bronse. Litt på siden av dette finnes honorære graderinger som man kan få tildelt flere ganger, og uavhengig av de andre utmerkelsene.

Les mer: judo.no/organisasjon/honoraer/

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier