434 Views

Martin Thiblin er ansatt i en 100% stilling som landslagstrener fra og med 1/1 2019. Avtalen er på ett år, med mulighet for to års forlengelse. Martin vil ha hovedansvaret for dagtreninger, samlinger og konkurranser som er i landslaget regi, og oppfølging av utøverne som er involvert i dette.

Martin Thiblin ønskes velkommen som ny landslagstrener av toppidrettssjef Per Vestli. FOTO: Kristoffer Halmøy

Vi hadde mange gode kandidater til stillingen. Martin ble valgt fordi han har mange spennende tanker og en tydelig filosofi om hvordan vi kan få norske judoutøvere til å ta de neste stegene mot verdenstoppen.

Han har lang utøvererfaring, og har trent og konkurrert i mer enn 70 land, med seier i World Cup i 2008 og 9. plass på verdensrankingen som sportslige høydepunkt. Martin jobber i dag som prestasjonscoach i Sparebank1 og har satset judo fulltid ved siden av denne jobben. Han har tatt diverse trenerkurs og har topptrenerutdanning fra NIH/OLT.

Jeg vil også benytte anledningen til å gi en stor takk til Albin Dal for den gode jobben han har gjort som landslagstrener og sportssjef. Albin har jobbet systematisk for å heve standarden på dagens landslagsutøvere, noe han har lykkes godt med. NJF takker for alt arbeidet han har lagt ned og ønsker han lykke til videre.

Med vennlig hilsen

Per Vestli
Toppidrettssjef

Lill Merethe Tjeldvoll

Telefon: 21 02 98 23 | Mobil: 45253401

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier