78 Views

NJF ønsker å starte et prosjekt for å få bygget flere anlegg som er tilpasset judo. Representerer du en klubb som har tenkt tanken, men ikke vet hvordan dere skal komme i gang? Da er det dere vi søker.

Bra judoanlegg: Stavanger Judoklubb's dojo.
Stavanger Judoklubb’s dojo.

Vi ønsker å sette sammen en gruppe med ressurspersoner fra maks 5 klubber, som alle ønsker å få realisert et nytt judoanlegg for sin klubb. Aktuelle klubber må melde på to personer. Disse trenger ikke være styremedlemmer, men de må være medlemmer av klubben, og de må delta med styrets velsignelse. Man trenger ikke masse bakgrunnskunnskap om anleggsbygging, men man må ha en sterk indre motivasjon for å få dette til! Man må også være klar over at det er en del jobb som må gjøres.

Målet med prosjektet er å oppfylle målet fra NJFs Strategidokument om å bygge to «Judoanneks» i tingperioden. Et Judoanneks er et mindre tilbygg som enten koples på et eksisterende idrettsbygg eller bygges inn i et anlegg i forbindelse med nyetablering – altså egne rom/arealer for kampidrett. Kampidrettsannekset benytter da en rekke basisfasiliteter fra det eksisterende anlegget, som for eksempel garderober. Se mer informasjon i veilederen om Anlegg for kampidrett fra Kulturdepartementet.

NJF ber alle klubber som ønsker å delta i prosjektet om å melde seg på til Lill Merethe innen årsslutt. Prosjektets oppstart vil være januar 2017, og vi ledes av Vibeke Thiblin, som er tidligere president i NJF og jobber til daglig i Sagene IF, som er et stort fleridrettslag i Oslo.

De som plukkes ut til å delta i prosjektet vil få:

  • Kurs og opplæring
  • Personlig oppfølging

Samtidig må de forplikte seg til å:

  • Delta på de møtene som avtales
  • Gjøre jobben som avtales fra møte til møte

Vi håper at vi får mange som ønsker å delta i prosjektet. Av kapasitetshensyn blir det maksimalt 5 klubber som får anledning til delta.

Med vennlig hilsen

Kristoffer Halmøy
Generalsekretær

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier